↓ Aangesloten clubs

Zoek een club

 

 

» Toon alle clubs

Welkom op de website van de VZW Amateursport

De Amateursport werd gesticht in 1976 en groeide uit tot het grootste voetbalverbond van de Brugse regio. Ondertussen telt het verbond twee competities, namelijk : de zaterdagcompetitie en veteranencompetitie. In totaal zijn een honderdtal ploegen aangesloten.

Onze Opdracht

Duizenden spelers waren ooit en zijn nog steeds aangesloten, honderden bestuursleden van de diverse ploegen spannen zich elke week in, opdat hun ploeg onder de best mogelijke omstandigheden aan de aftrap zou verschijnen. Tientallen scheidsrechters proberen elke week, met de mogelijkheden waarover ze beschikken, de spelregels te laten naleven.

Profiel

De werking van de Amateursport is gebaseerd op een hoofdbestuur, waarrond enkele comités de werking van het geheel coördineren. In het hoofdbestuur zetelen een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris, penningmeester en enkele leden.

Alle informatie over de Amateursport VZW en de aangesloten leden en clubs vindt u op deze website.

Informatie voor clubsecretarissen

Via de link Admin Login boven het navigatiemenu, kunt u inloggen op uw persoonlijke clubpagina, dmv de login en het paswoord die u schriftelijk werden toegestuurd. Op deze pagina's kunt u uw clubgegevens en wedstrijduitslagen aanpassen. Aanpassingen die u doorvoert worden onmiddellijk weergegeven op de site

 

 

Nieuwsflash

Breughelvrienden kampioen in 3de afdeling

Gepost op 13-04-2010 → Lees bericht

 

Breughelvrienden kampioen in 3de afdeling

Gepost op 13-04-2010 → Lees bericht

 

Breughelvrienden kampioen in 3de afdeling

Gepost op 13-04-2010 → Lees bericht